fbpx

Deluješ kot izbereš: Živeti (na) polno: Posameznik in življenjski slog

Deluješ kot izbereš: Živeti (na) polno: Posameznik in življenjski slog
Deluješ kot izbereš: Živeti (na) polno: Posameznik in življenjski slog

More

29. septembra, 2021 18:00 - 19:00

Jesenski sklop pogovorov dr. Aleksandra Zadela in Melite Joželj Nose bo potekal 29. septembra, 4. novembra in 15. decembra od 18.00 do 19.00 prek kanalov Youtube in Facebook.

Brezplačno* se prijavite: https://www.maratonpozitivnepsihologije.si/zadel.html. Dobili boste spletno povezavo, na katero kliknite ob 18.00. Pogovor bo potekal v živo, lahko pa boste v komentarje pod YT ali FB tudi postavljali vprašanja dr. Zadelu..

 

1. Posameznik in življenjski slog, 29. 9. ob 18h

Pogovor o človeku, ki se boji, da mu bo življenje v vsem izobilju, ki ga ima, spolzelo skozi prste; o posamezniku, ki živi v grozi, da ne bo doživel vsega tistega, kar je možno in mogoče.

 

2. Posameznik ter bolečina in trpljenje, 4. 11. ob 18h

Pogovor o ključni sestavini zadovoljnega in polnega življenja – o bolečini. In pogovor o izbiri nekaterih ljudi, ki se odločijo, da bodo v življenju trpeli.

 

3. Posameznik ter veselje in radost, 15. 12. ob 18h

Pogovor o tem, da ima iskanje sreče v življenju pogosto za posledico apatijo, resignacijo in izgubo volje do življenja; in pogovor o tem, da polno življenje ustvarjajo pristni odnosi z ljudmi.

 

Ker so dogodek za vas brezplačen, vas prosimo, da pošljite sporočilo SMS na številko 1919 s ključno besedo BOTER 5 in/ali HOSPIC5 in prispevali boste 5 EUR za projekt Botrstvo ali za Hospic..