fbpx

Kontaktirajte nas

6. Maraton pozitivne psihologije: Kako izkoristiti tehnologijo sebi v prid

6. Maraton pozitivne psihologije: Kako izkoristiti tehnologijo sebi v prid
6. Maraton pozitivne psihologije: Kako izkoristiti tehnologijo sebi v prid

More

Starts in 22 Dnevi, 5 Ure

13. novembra, 2021 17:50 - 20:25

Predavanja 6. Maratona pozitivne psihologije v okviru bodo potekala vsako soboto od 2. oktobra do 20. novembra 2021 od 18h do 19.20 prek kanalov Youtube in Facebook.

Brezplačno* se prijavite: https://www.maratonpozitivnepsihologije.si/maraton.html. Dobili boste spletno povezavo, na katero kliknite ob 17.50. Ob 18h začnemo. Predavanje je že posneto in traja približno do 19h. Potem pa imamo še 15, 20 minut za vprašanja publike, na katera odgovarja predavatelj v živo. Vprašanja predavatelju postavljate v komentarje pod YT ali FB med predavanjem.

 

Predavanje 13. 11: dr. Dan PodjedKako izkoristiti tehnologijo sebi v prid

 

*Predavanje je za vas brezplačno, ker so ga omogočila družbeno-odgovorna, razvojno naravnana podjetja: Lidl SlovenijaZavarovalnica TriglavTelekom SlovenijeLAS Škofja LokaKnauf InsulationEKWBherman & partnerjiMedexAbbVie in Videocenter. Pri izvedbi nam pomagajo tudi Videolectures, Kliping in AX Production, Boštjan Jerko, Meta Grošelj in Sonja Klopčič. Medijski sponzor: Radio Štajerski val.

 

Ker so predavanja brezplačna, vas prosimo, da donirate dobrodelni ustanovi, ki bo druga vsako soboto. To soboto: pošljite sporočilo SMS s ključno besedo VERIGA ali VERIGA5 na številko 1919 in prispevali boste 1 EUR ali 5 EUR za dobrodelno ustanovo Veriga dobrih ljudi.