fbpx

Kontaktirajte nas

Prijava na delavnico, predavanje in moderiranje sestanka

PRIJAVA

Delavnica, predavanje ali moderiranje sestanka? Pišite mi!

Sem mag. Nastja Mulej – edina licencirana trenerka de Bonovih orodij razmišljanja v Sloveniji! Naveličana sem kritiziranja, zapravljanja časa in slabih odnosov v okolju okoli sebe. Zato sem si postavila za svoje poslanstvo, da ljudi naučim, kako bi lahko razmišljali kreativno, ter na svet okoli sebe gledali s humorjem in več zavzetosti.

Naredite korak k učinkovitemu razmišljanju in sodelovanju. Izpolnite spodnji prijavni obrazec in postanite del moje zgodbe. Niste še prepričani, če je delavnica, predavanje ali moderiranje primerno za vas? Pokličite 041 540 866 ali pa kliknite tukaj in mi (na)pišite svoje dileme, specifično vprašanje … Z veseljem vam bom priskočila na pomoč.

Povpraševanje za delavnico, predavanje ali sestanek.
  • Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja akademije UMNA.

KONTAKT

Vizija podjetja

Nastja Mulej je edina licencirana trenerka de Bonovih orodij razmišljanja v Sloveniji. Deluje v okviru avtoriziranega distributerja Council for New Thinking, ki ima ekskluzivno dovoljenje za širjenje de Bonovih metod v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, v Srbiji, v Črni gori, v Makedoniji, v Albaniji in v Bolgariji. Licenco je podelilo podjetje de Bono Thinking Systems.

  • Vizija: Sprožiti pozitivno revolucijo.
  • Poslanstvo: Spraviti kreativno razmišljanje v šole (kot samostojni predmet) in v organizacije (kot poklic ‘idejnik’).
  • Domena: Raziskovati, poučevati, trenirati in spodbujati koristno kreativnost pri zainteresiranih odraslih in otrocih.
  • Vrednote: Pozitivno, konstruktivno, praktično, enostavno in z nasmehom.
HITRE POVEZAVE

Izberite primerno rešitev za svoje razmišljanje!

ikona-1

Hitre povezave do vsebin šest klobukov razmišljanja – prijavite se na delavnico, naročite moderiranje sestanka, ali kupite knjigo.

METODADELAVNICASESTANEK
ikona-2

Hitre povezave do vsebin pozitivna revolucija – obiščite predavanje,  kupite knjigo in prispevajte k ustvarjanju boljšega sveta.

METODAPREDAVANJEKNJIGA
ikona-3

Hitre povezave do vsebin enostavnost v razmišljanju – prijavite se na delavnico, kupite knjigo in uspešno poenostavite svoje razmišljanje.

METODADELAVNICAKNJIGA
ikona-4

Hitre povezave do vsebin za šol(anj)e mladih metoda CoRT – obiščite delavnico, kupite knjigo in pripravite otroke na samostojnost.

METODADELAVNICAKNJIGA
ikona-5

Hitre povezave do vsebin lateralno razmišljanje – prijavite se na delavnico, naročite moderiranje sestanka, ali kupite knjigo.

METODADELAVNICASESTANEK
ikona-6

Hitre povezave do odgovora – Kako imeti ustvarjalne ideje? – prijavite se na delavnico, ali kupite knjigo in se naučite ustvarjalnosti.

METODADELAVNICAKNJIGA