fbpx

Sproščeni do uspeha, 17. 3. od 14h do 21h v Mariboru

Sproščeni do uspeha, 17. 3. od 14h do 21h v Mariboru
Sproščeni do uspeha, 17. 3. od 14h do 21h v Mariboru

Srčno vabljeni na anti-stresni seminarski trojček SPROŠČENI DO USPEHA, ki bo v soboto, 17. marca od 14h do 21h v Narodnem domu v Mariboru. Pridite, če se počutite preobremenjene z obvezno-stmi v poklicnem in zasebnem življenju, v katerem želite doseči uspeh in hkrati najti svojo strast. Pridite, če se počutite pod stresom in ne morete umiriti svojega uma. Domov boste odšli polni kon-kretnih praktičnih nasvetov, kako živeti polnejše.

Dogodka se udeležite, zato da bi razumeli, kaj vas blokira pri doseganju vaših rezultatov in sproščenosti v odnosih, ter se naučili umiriti svoj um, povečati osredotočenost, izboljšati intuicijo in vodstvene sposobnosti, pospešiti kreativnost ter inspiracijo. Pridobljeno znanje vam bo pomagalo tudi pri znižanju stresa v telesu in večjem zadovoljstvu na delovnem mestu. Vstopnica za 7 ur navdiha stane v predprodaji samo 30 €, da lahko res vsi izboljšajo svoje življenje!
Prodaja vstopnic: prizidek Večera, po e-pošti vzivo@vecer.com in po telefonu: 02/23-53-112. Podrobnosti na www.vecer.com/vzivo. Za še več pozitivnih objav nas spremljajte na Facebooku!