fbpx

Nastja Mulej: “Najprej je bila ideja…” – kreativna delavnica

Nastja Mulej: “Najprej je bila ideja…” – kreativna delavnica
Nastja Mulej: “Najprej je bila ideja…” – kreativna delavnica

Poletje je idealno za srečanje z Nastjo Mulej, magistro komunikologinje, univerzitetno diplomirano ekonomistko in sociologinjo ter edino licencirano trenerko de Bonovih orodij razmišljanja v Sloveniji.

Na delavnici bomo na konkretnem primeru delali s pomočjo orodij namernega generiranja in vrednotenja idej. Zagotovo nam bodo prišle prav sveže ideje, usmerjene k bolj učinkovitemu in usmerjenemu, konstruktivnemu in kreativnemu, sistematičnemu in sodelovalnemu razmišljanju in delovanju, tako v poslovnem kot v zasebnem življenju.  Na kreativni delavnici se dobimo v ponedeljek, 18. junija 2018, ob 17. uri v prostorih Alma Mater Europea (vhod v Andreanum) – Slovenska ulica 17, Maribor.

Poslovni komunikatorji mariborske skupine toplo vabljeni na brezplačno zabavnico-razmišljevalnico, na kateri bomo na konkretnem primeru delali s pomočjo orodij namernega generiranja in vrednotenja idej. Sveže ideje, usmerjene k bolj učinkovitemu in usmerjenemu, konstruktivnemu in kreativnemu, sistematičnemu in sodelovalnemu razmišljanju in delovanju vam bodo zagotovo prišle prav tako v poslovnem kot v zasebnem življenju.
Na kreativni delavnici se dobimo v ponedeljek, 18. junija 2018, ob 17. uri v prostorih Alma Mater Europea (vhod v Andreanum) – Slovenska ulica 17, Maribor. Podrobnosti tukaj.