fbpx

Kreativnost se lahko zgodi tudi vam – če si le želite!

Kreativnost se lahko zgodi tudi vam – če si le želite!
Kreativnost se lahko zgodi tudi vam – če si le želite!

Seminar z naslovom Kreativnost se lahko zgodi tudi vam – če si le želite! se bo odvijal v torek 24.7.2018, od 9.00 do 16.00 ure, v Ljubljani. Predstavili ga bomo na GZS-jevem seminarskem trojčku.

Sveže ideje potrebujemo kot kruh in vodo. Pa vendar običajno do njih ne znamo hitro in enostavno, ter v velikih količinah. Pogosto se zapletemo, ker tisti, ki se spomni nečesa novega, razmišlja divergentno, tisti, ki to idejo sliši, pa konvergentno. Prvi ideje našteva, drugi jih takoj izbira, vrednoti, odloča. Ker prvi običajno našteje le malo idej, zavračanje drugega začne jemati osebno. Zato je koristno, da se naučimo divergentno in konvergentno razmišljanje vpeljevati sistematično. Pri tem si lahko pomagamo z modelom I.D.E.A.S., ki ga je razvil Dimis Michaelides, in ga bomo predstavili na GZS-jevem seminarskem trojčku v torek, 24. julija od 9.00 do 16.00 ure.

Na seminarju Kreativnost se lahko zgodi tudi vam – če si le želite boste spoznali in urili tudi dizajnersko razmišljanje – pripravljenost in sposobnost gradnje boljših rešitev, kot že obstajajo (predavatelj Blaž Zupan) in kreativno poslovno pisanje – orodje poslovne korespondence za dvig prepoznavnosti (Simona Roškar).

Po seminarju, ki bo potekal na GZS (Dimičeva 13 v Ljubljani), boste domov odšli z veliko vpogleda in razumevanja do lastne ustvarjalnosti in sodelovalnega in ustvarjalnega razmišljanja pri svojih sodelavcih in članih tima ter s polno malho predlogov za svoje delovanje in poslovanje.

Podrobnosti in prijave tukaj. Dnevne zanimivosti o dogodku na Facebooku.