fbpx

Kontaktirajte nas

Predprodaja celodnevnih vstopnic za 3. maraton PP!

Predprodaja celodnevnih vstopnic za 3. maraton PP!
Predprodaja celodnevnih vstopnic za 3. maraton PP!

Predprodaja celodnevnih vstopnic za 3. maraton pozitivne psihologije – do sobote, 30. junija, lahko kupite celodnevno vstopnico za 3. Maraton pozitivne psihologije za samo 60 €!

Za ta znesek dobite 8 vrhunskih predavanj in 12 ur pozitive. Po 1. julija bo cena 75 €. Po 1. septembru pa 89 €. Posamezno predavanje stane 15 € (in je vredno vsakega centa). Več o programu si lahko preberete tukaj.

Program:

Pozitivni dogodek leta bo potekal v soboto, 13. oktobra 2018 od 9h do 21h v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. Vstopnice na spletni strani www.maratonpozitivnepsihologije.si, na vseh prodajnih mestih Cankarjevega doma (podrobnosti) ali e-sporočilom na info@deBono.si (če gre za plačilo prek UJP).

Vabljeni tudi razstavljavci! Do 31. 8. si lahko tudi stojnico, mimo katere se bo v 13-urah sprehodilo vsaj dvatisoč ljudi, rezervirate za samo 75 €! Tudi te cene se bodo potem sorazmerno povišale. Vabljeni pa seveda tudi sponzorji! Pokažite svojim strankam, da podpirate pozitivne vsebine! Predstavite se v pozitivni luči 3.000 obiskovalcem, 7.000 dopisovalcem in 16.000 sledilcem. Pišite mi, da se dogovorimo za sodelovanje na  info@deBono.si.