fbpx

V letu 2021 smo ponosni dobitniki priznanj

V letu 2021 smo ponosni dobitniki priznanj
V letu 2021 smo ponosni dobitniki priznanj

GZS in Naša Žena sta, poleg tisočih obiskovalcev, maratonom Pozitivne psihologije prinesla dodano vrednost.

Pozitivna psihologija poteka že šesto leto in letos se je preselila na splet. Iz prvega ljubljanskega Maratona pozitivne psihologije se je pozitivnost razširila v Maribor, Novo Gorico, preko spleta pa po celotni Sloveniji. Izjemno ponosni smo, ker se nas je v vseh teh letih nabralo že več kot 35 tisoč na Facebook strani Pozitivna psihologija.

V letu 2021 so moje in naše dogoletno delo pohvalili tudi na GZS, kjer sem po Dnevu inovativnosti odnesla domov ker štiri priznanja:

Ponosna dobitnica priznanj za inovacijo 2021

Iz srca hvala naročniku in partnerjem, ki res razumejo, da je za najboljšo inovacijo potrebno leto in pol rednih treningov razmišljanja, vodenja in sodelovanja (= 50 srečanj po uro in pol).

Resnici na ljubo pa vam za resnično dolgoročno spremembo – če želite ustvariti in vzdrževati inovacijsko kulturo v vaši organizaciji – priporočam tri leta … Ja, kot smo se matematike učili štiri ure na teden vsaj 12 let, bi se morali učiti tudi kreativnega in kritičnega razmišljanja, timskega dela in voditeljstva, osredotočenosti in celovitosti – za boljše odnose in rezultate. 

Nekaj dni kasneje smo ustvarjalci Pozitivne psihologija za boljše življenje postali še ‘Ljudje odprtih rok’, v okviru projekta, ki ga že 28 let organizira revija Naša žena.

V sezoni 2020-21 smo:

  • od 2. 10. do 21. 4. ustvarili 52 novih predavanj z 80-imi predavatelji in 17 ponovitev starih, a aktualnih predavanj s področja pozitivne psihologije in razvojne miselnosti, večinoma tolmačena tudi v znakovni jezik (vsa si lahko ogledate tukaj).
  • Poslušalo nas je več kot 220.000 ljudi, ki ste donirali za 13 človekoljubnih organizacij.
  • Financirali smo se s pomočjo več kot 50 družbeno-odgovornih, razvojno naravnih podjetij.
  • Pri izvedbi nam je pomagalo več kot 100 ljudi.

Darovalci ste vi vsi – podporniki, predavatelji, poslušalci, donatorji. Hvala vam!

In če boste kupili novembrsko številko legendarne revije Naša žena, ki ta projekt ustvarja že 28 let, boste lahko glasovali za enega od 12-ih ljudi odprtih rok. Za nas. Ali pa za koga drugega, ki je predstavljen v reviji. Vsak od izbranih res dobro dela dobro. Saj veste: večja kot je podpora, lažje ustvarjamo projekte v prihodnje.

Nastja in celotna ekipa smo vam zelo hvaležni, vsakemu posamezniku, ker sodelujete pri ustvarjanju pozitivne revolucije.