fbpx

9. Konferenca o kreativnosti: POZITIVNE VRLINE ZA POSLOVNE VEŠČINE

9. Konferenca o kreativnosti: POZITIVNE VRLINE ZA POSLOVNE VEŠČINE
9. Konferenca o kreativnosti: POZITIVNE VRLINE ZA POSLOVNE VEŠČINE

V sklopu Svetovnega tedna kreativnosti in inovativnosti, ki je od 15. do 21. 4. 2023, smo s Pozitivno psihologijo za boljše življenje pripravili kakovosten nabor predavanj. 7 predavanj* za ?????̌????̌? ????̌???? ? ????̌?????? ??????, ki se bodo predvajala kar vsak dan ob 19h prek spleta! ?

Brezplačno se prijavite na spletni strani Pozitivne psihologije za boljše življenje: https://www.maratonpozitivnepsihologije.si/9-konferenca-kreativnost.html

9. konferenca o kreativnosti

* Predavanja so bila posneta še pred epidemijo, a so še vedno izjemno aktualna.

Velika razprodaja knjig za učinkovito kreativnost

Samo v tem tednu*, ki so ga Združeni narodi razglasili za Svetovni dan kreativnosti in inovativnosti, vam tudi ponujamo nakup knjig o kreativnostiugodneje!

 • Če kupite 1 knjigo, jo dobite 5 € ceneje.
 • Če kupite 2 knjigi, prihranite 10 €.
 • Če kupite 3 knjige, prihranite 15 €.
 • Če kupite 4 knjige, prihranite 20 €.

Pripravili smo izbor knjig dr. Edwarda de Bono, ki jih lahko uporabite kot pripomoček za spodbujanje učinkovite kreativnosti in jo zbudite, takrat ko jo potrebujete in ne le pod tušem ali na sprehodu:

 1. LATERALNO RAZMIŠLJANJE – Korak za korakom Večna uspešnica s konkretnimi koraki in orodji za neomejeno število svežih idej. ‘Out of the box thinking’ – za vse, ki se zavedajo pomena izmišljanja novih konceptov in idej in želijo recepte.
  NAMESTO 24 € samo 19 €
 2. PRIROČNIK ZA POZITIVNO REVOLUCIJO
  Navodila, kaj vse lahko sami naredimo, da bomo vsi živeli v boljšem svetu. ‘Biblija’ – za vse, ki želijo živeti v boljši družbi in sami prispevati k temu.
  NAMESTO 26 € samo 21 €
 3. ENOSTAVNOST, V RAZMIŠLJANJU
  Nehajte komplicirati! Optimirajte postopke! Poenostavite svoje delo in življenje! Vitko inoviranje – za vse, ki so se naveličali kompleksnosti in kompliciranja.
  NAMESTO 27 € samo 22 €
 4. NAUČITE SVOJEGA OTROKA RAZMIŠLJATI
  Največ, kar lahko sami naredite za svojega otroka, je, da ga naučite razmišljati s svojo glavo! Navodila za vodenje – za starše, vzgojitelje in učitelje.
  NAMESTO 29,90 € samo 25 €

*Ponudba velja samo do vključno 21. aprila. Cene ne vključujeje poštnine (3 €).

Knjige naročite kar tako, da pišete na: info@nastjamulej.com in napišete, katere si želite.

Naj bo teden kreativnosti tudi za vas izjemno kreativen! 🙂