fbpx

10. Cikel predavanj v Cankarevem domu: Zakaj potrebujemo naravo in zgodbe

10. Cikel predavanj v Cankarevem domu: Zakaj potrebujemo naravo in zgodbe
10. Cikel predavanj v Cankarevem domu: Zakaj potrebujemo naravo in zgodbe

S ponosom predstavljamo že 4. predavanje v sklopu 10. Cikla predavanj v Cankarjevem domu Pozitivne psihologije za boljše življenje.

V torek, 11. aprila 2023, ob 18.00 vas vabimo, da se udeležite predavanja Irene Cerar: Zakaj potrebujemo naravo in zgodbe.


????? ????? je kar 15 let bila urednica otroške revije National Geographic Junior, kjer je navduševala otroke za raziskovanje in varovanje sveta. Poznate jo lahko tudi kot avtorico serije priljubljenih družinskih izletniških vodnikov, Pravljičnih poti. Je tudi uveljavljena pripovedovalka ljudskih pravljic, ki nastopa za otroke in odrasle na vseh vidnejših tovrstnih prireditvah pri nas. Je planinska vodnica in interpretatorka dediščine s certifikatom Interpret Europe, zato neprestano išče načine, kako navduševati za poglobljeno doživljanje naravne in kulturne dediščine. V zadnjem vodniku Pravljične poti brez meja je z zgodbami in izleti raziskala zamejstvo, slovenski kulturni prostor preko naših meja. O tem je napisala tudi svoj literarni prvenec, Potepuške okruške, ki so prejeli nagrado na najboljši potopis leta 2022.

Se vidimo v torek ob 18:00 v Kosovelovi dvorani Cankarjevega doma!


Vstopnice si priskrbite še pred prihodom v Cankarjev dom na povezavi: Vstopnice in več informacij o 10. Ciklu predavanj v Cankarjevem domu.