fbpx

Primer izginotja slona, otroška kriminalka
Edward de Bono

23,00 

Mlada ekipa pri razmišljanju uporablja veliko domišljije in usmerjanja zaznav. Njihova naloga je, da razmišljajo o tem, kdo je ukradel slona. Na začetku se zdi, da nihče nima razloga za to, kasneje pa se izkaže, da imajo vsi vpleteni motiv za krajo slona. Skupina 3G razvrsti motive, ki so sprva še nejasni, in določi sled, ki ji sledijo. Slon oteži zadevo tako, da se spet pojavi in ponovno izgine. Mladi detektivi nenehno prilagajajo način svojega razmišljanja. Pogosto se ne strinjajo. Presenečenje na koncu pa ponuja popolnoma logično razlago nepredvidljivih dogodkov.

Poštnina in DDV sta vključena v ceno.

Opis

Zgodba o izginotju slona sredi cirkuške parade preizkuša razmišljanje novonastale detektivske skupine. Skupino 3G sestavljajo logično razmišljujoči George, bolj lateralno razmišljujoča Gina in detektivski pes, ki bere laži, G. B.

Avtor: dr. Edward de Bono | Prevajalki: mag. Polona Vehovar in mag. Nastja Mulej | Lektorica: Mojca Osvald | Ilustrirala: Lara Hiti | Jezik: Slovenščina | Število strani: 98

V letu 2020 je na Facebook strani Razmišljanje z Nastjo Mulej knjiga oživela tudi v zvočno. Nastja Mulej jo je stotinam otrok prebrala po poglavjih in je zdaj dostopna na spodnjih povezavah.

Vabljeni k ogledu:

Primer izginotja slona 1. in 2. poglavje

Primer izginotja slona 3. in 4. poglavje

Primer izginotja slona 5. in 6. poglavje

Primer izginotja slona 7. in 8. poglavje