fbpx

Kako imeti ustvarjalne ideje,
Edward de Bono

25,00 

Nobene veščine se ne naučite, če je ne vadite. Bližnjice ne obstajajo. Ni drugega načina, da bi razvili veščino. To velja tudi za veščino ustvarjalnosti. Ne obstaja čudežni studenec, iz katerega bi pili, da bi postali ustvarjalni. Najbližje temu je, da preberete to knjigo! Uporaba ustvarjalnosti in redno urjenje ustvarjalnosti sta najboljša načina, da razvijete mentalno veščino in mentalne navade ustvarjalnega razmišljanja.

Če želite postati dober igralec golfa, morate pač uriti udarjanje žogice. Če želite razviti veščino kuhanja, morate pač v kuhinjo. Če resnično želite razviti veščino ustvarjalnega razmišljanja, potem to knjigo obravnavajte resno in se dela lotite marljivo. Več kot boste vadili, boljši boste postali – enako, kot velja za golf ali kuhanje. Knjiga Kako imeti ustvarjalne ideje – 62 vaj za razvijanje lastnega uma je zasnovana tako, da je enostavna, praktična in uporabna. O ustvarjalnosti bi lahko govorili zelo zapleteno, vendar knjiga potem ne bi koristila nikomur, razen akademikom. Ta knjiga pa je zasnovana za vsakogar, ki želi postati bolj ustvarjalen in želi v tem tudi uživati.

Poštnina in DDV sta vključena v ceno.

PRAVKAR IZ PONATISA

Opis

PRAVKAR IZ PONATISA

V knjigi so predstavljene igre oziroma vaje. Lahko jih igrate sami. Lahko pa se jih igrate z drugimi ljudmi. Igre uporabljajte, da vsak dan po malem vadite ustvarjalno razmišljanje. Namen iger v tej knjigi je zagotoviti urjenje ustvarjalnega razmišljanja. Če se boste vaj lotili sistematično in disciplinirano, boste razvili naravnanost, navade in veščine ustvarjalnega razmišljanja.

Hkrati pa so vaje zabavne in vam lahko predstavljajo ‚igre‘. Običajno jih igrate sami (kot križanke) in dobite občutek dosežka, ko vam uspe. Vsaj občasno pa je tudi možno, da se igrate z ostalimi in z njimi primerjate svoj rezultat. Torej gre za prijetne vaje, ki jim lahko rečete tako ‚vaje‘ kot ‚igre‘. Njihov namen je uriti vaš ustvarjalni um. Knjiga je igrišče. Če bi bila igrišče z žogo na sredini, bi jo zagotovo brcnili. Tako obravnavajte to knjigo. Zabavajte se. Toda to je resna zabava. Ustvarjalnost je resna veščina. Za razliko od drugih veščin se boste zabavali že, ko boste razvijali to resno veščino.

Od te točke dalje je vse odvisno od vas. Kar boste iztisnili iz knjige, bo neposredno odvisno od truda, ki ga boste vložili v uporabo te knjige. Knjigo lahko plačate tudi enostavneje, ceneje in hitreje s pomočjo Hal mBills in pripadajoče QR kode! Poiščite pripadajočo QR kodo na fotografiji izdelka.

Avtor: dr. Edward de Bono | Prevajalka: mag. Nastja Mulej | Lektor: ddr. Matjaž Mulej | Jezik: Slovenščina | Število strani: 210