fbpx

So vas moje kreativne rešitve prepričale? Začnite jih izvajati v praksi! Pri tem vam bodo v veliko pomoč tudi moje knjige in delavnice s tehnikami razmišljanja.

PRIVOŠČI SI KNJIGO →ŽELIM SE PRIJAVITI →
O DELAVNICI

Kako imeti ustvarjalne ideje?

Vsakdo želi biti ustvarjalen. Naj vam pomagam s pomočjo 62 vaj za razvijanje lastnega uma!

Preveč ljudi verjame, da je ustvarjalnost nadarjenost, s katero se nekateri rodijo, ostali pa jim lahko samo zavidajo. To je negativna naravnanost, ki je popolnoma napačna.

Ustvarjalnost je veščina, ki se jo lahko naučimo, jo razvijemo in uporabljamo. Veščina je, tako kot smučanje, igranje tenisa, kuhanje ali učenje matematike.

Vsakdo se lahko nauči veščin. Ne bodo pa vsi enako dobri pri izvajanju veščin. Nekateri ljudje kuhajo bolje kot drugi. Nekateri ljudje bolje igrajo tenis kot drugi. Toda vsi se lahko naučijo različnih veščin. In vsak se lahko trudi, da z vajo postaja boljši.

Ni jasne meje med mentalno veščino in mentalno navado. Oboje se prekriva in meša. Namen te knjige in tečaja na njeni podlagi je zagotoviti priložnost, da boste vadili mentalno veščino ustvarjalnosti in razvili navade uma, da bo prišlo do ustvarjalnosti.

Možgani potrebujejo redno uporabo in veliko humorja.

Čez poletje si lahko privoščimo kakšno urico več za zabavo.

Kaj pravite na to, da bi se dobivali vsak torek ob 20h in vsak četrtek ob 8h za 80 minut prek zooma in se skupaj igrali?!

Hkrati pa bi s tem nabrusili svoj um, da bi v jesen vstopili z jasnimi mislimi, polnimi idej!

Termini tečaja:

Poletni spletni tečaj za posameznike se bo odvijal dvakrat tedensko, vsak torek in četrtek. Interaktivno srečanje bo trajalo 80 minut.

Prvo srečanje: v TOREK 27. junija.

Dobivali se bomo preko Zoom-a*:
Torki ob 20.00
Četrtki ob 8.00

*Po izkušnjah naše udeleženke: “Ena najbolj interaktivnih spletnih delavnic, kar sem jih kdaj obiskala!

ZARADI POVPRAŠEVANJA NADALJUJEMO

tudi jeseni a, enkrat tedensko, vsak torek. Interaktivno srečanje bo trajalo 80 minut.

Dobivali se bomo preko Zoom-a*:
Torki ob 19.20

*Po izkušnjah naše udeleženke: “Ena najbolj interaktivnih spletnih delavnic, kar sem jih kdaj obiskala!

Izkušnje tečajnikov:

Aktivacija misli in ustvarjalnega mišljenja mi je očitno že dolgo manjkala. V šoli so vedno bile neke naloge in nikakor ne moreš zaspati z uporabljanjem možganov. V službi sicer imam precej izobraževanja, vendar je to vedno strokovno in v zvezi z računovodskimi in pravnimi zadevami, tako da kreativne plasti mišljenja so v teh letih kar malo zaspale. Vse je bilo ok, dokler nisem začela opažati, da ne uspem več toliko stvari hkrati držati v glavi, kot sem jih. Lani sem začela opažati, da zamenjujem vrstni red črk in številk in sem se začela spraševati, ali disleksija nastopi tudi v poznejših letih. Nisem pa še delala panike in nisem še nobenega nič vprašala.
Zdaj, po nekaj srečanjih ustvarjalnega reševanja iger oz. vaj, kjer sem zelo sprostila svoje razmišljanje v vse mogoče smeri, ne samo službene in domače obveznosti, sem se spet sestavila. Zopet se počutim, da imam zbrane misli, da ne mešam več črk in številk kaj dosti in da sem sept bistra v glavi.
Neverjetno! In hkrati super. 
Vaje iz knjige bom delala za mojo osebno domačo nalogo. Nočem, da spet zaspim, zdaj ko imam dramilo (knjigo vaj).
Moja radovednost, kako sploh zgledajo delavnice za ustvarjalne ideje, se mi je obrestovala.
Najlepša hvala za to izkušnjo.” Ksenija Božič

Dala si mi novo dimenzijo razmišljanja, ki sem jo gojila v sebi, vendar ji nisem dala krila.” Veronika Gosak Krebs

“Uspela sem odložiti vse negotovosti in res uživam in se zabavam v vseh izzivih, ki nam jih postavljaš. Ponavadi tudi začnem zehati, kar pa pri meni pomeni, da se sproščam in NE da mi je dolgčas 😉 Možganske igre tudi prispevajo k večji samozavesti, zavedanju, da zmorem, saj se mi iz tedna v teden širijo obzorja … Kar je morda nekoč v moji glavi veljalo za nesmiselno – s temi včasih na prvi pogled absurdnimi nalogami – postaja smiselno, verjetno in mogoče… Iskrena hvala!Nives Okorn

Všeč mi je, kako z vajami razvijamo razmišljanje v skupini. Zdi se mi, da sem si v prvih dveh delavnicah že malo razmigala svoje možgane, kar je super.  Alenka Tajnikar

Cena tečaja:

Za vseh 21 srečanj: 378 € vključuje DDV. + Brezplačno knjigo dr. Edwarda de Bono: Kako imeti ustvarjalne ideje, v vrednosti 25 €

11 srečanj: 198 € (plus knjiga, 25 €)

5 srečanj: 100 € (plus knjiga, 25 €)

Število mest je omejeno!

Prijavite se:

    Povpraševanje za delavnico, predavanje ali sestanek.
    • Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja akademije UMNA.