fbpx

Kontaktirajte nas

So vas moje kreativne rešitve prepričale? Začnite jih izvajati v praksi! Pri tem vam bodo v veliko pomoč tudi moje knjige in delavnice s tehnikami razmišljanja.

PRIVOŠČI SI KNJIGO →ŽELIM SE PRIJAVITI →
O DELAVNICI

Šest medalj vrednosti™ dr. Edwarda de Bona

Kaj lahko pričakujete od delavnice:

Organizacije prepogosto ne morejo izraziti osnove za svoje odločitve. Posledično ljudje morda ne bodo opazili in razrešili sporov v vrednostih, ki negativno vplivajo na zaposlene, organizacijo, stranke, odnose v skupnosti in še več. Do zdaj ni bilo konkretnega načina za oceno vpliva odločitve na naše poskuse ustvarjanja in zaščite vrednosti. Ko lahko zaposleni skenirajo, prepoznajo in dajo prednost vrednostim, postanejo ključni partnerji za rast vašega podjetja.

Komu je namenjeno: Vsakemu vodju, katerega naloga je razjasnitev in uporaba vrednosti za sprejemanje boljših poslovnih odločitev.

Za več informacij o delavnici izpolnite spodnji obrazec:

  Povpraševanje za delavnico, predavanje ali sestanek.
  • Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja akademije UMNA.

  HITRE POVEZAVE

  Izberite primerno rešitev za svoje razmišljanje!

  ikona-1

  Hitre povezave do vsebin šest klobukov razmišljanja – prijavite se na delavnico, naročite moderiranje sestanka, ali kupite knjigo.

  METODADELAVNICASESTANEK
  ikona-2

  Hitre povezave do vsebin pozitivna revolucija – obiščite predavanje,  kupite knjigo in prispevajte k ustvarjanju boljšega sveta.

  METODAPREDAVANJEKNJIGA
  ikona-3

  Hitre povezave do vsebin enostavnost v razmišljanju – prijavite se na delavnico, kupite knjigo in uspešno poenostavite svoje razmišljanje.

  METODADELAVNICAKNJIGA
  ikona-4

  Hitre povezave do vsebin za šol(anj)e mladih metoda CoRT – obiščite delavnico, kupite knjigo in pripravite otroke na samostojnost.

  METODADELAVNICAKNJIGA
  ikona-5

  Hitre povezave do vsebin lateralno razmišljanje – prijavite se na delavnico, naročite moderiranje sestanka, ali kupite knjigo.

  METODADELAVNICASESTANEK
  ikona-6

  Hitre povezave do odgovora – Kako imeti ustvarjalne ideje? – prijavite se na delavnico, ali kupite knjigo in se naučite ustvarjalnosti.

  METODADELAVNICAKNJIGA